marți, 4 octombrie 2016

Alexandra M. Păun, Adrian Diniș și Sorin Despot la Galeria Întâlnirilor

Joi, 6 octombrie 2016, ora 19.00, la Gallery (str. Leonida nr. 9-11, București) va avea loc prima ediție a sezonului de toamnă a Galeriei Întâlnirilor, coordonată de Daniel Sur. Invitații Alexandra M. Păun, Adrian Diniș și Sorin Despot vor citi poemele scrise în cadrul Taberei de Literatură Săvârșin-Căsoaia-Arad. Evenimentul are loc sub egida Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane.

Alexandra M. Păun s-a născut la Constanța. Cunoscută că scenarist și producător de filme indie, Alexandra comite din cînd în cînd și acte poetice. A publicat în limba engleză o carte de aventuri pentru copii (în regim propriu), iar poezie pe Poezie.ro (sub pseudonim), în antologia ,,La Negru” (2015), în revista online Prăvălia Culturală (2016) și, în curînd, în ,,Bungalou 6” (2016).

Adrian Diniș a debutat cu Poezii odioase de dragoste (Vinea, 2010) & a mai apărut în diverse antologii de poezie, proză sau status-uri de pe facebook: Cele mai frumoase poeme din 2010 (Tracus Arte, 2011), Moş Crăciun & Co. – Cel mai rapid roman din lume (Art, 2013) şi Cu faţa la perete (Brumar, 2013). S-a simțit foarte bine în tabăra de la Săvârșin & în antologiile La Negru (2015) & viitoarea Bungalou 6 (2016).


Sorin Despot – 31 ani, poet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Căutați «gleTierra» lui Aurel Tar la ICR

Vă recomand un eveniment cu adevărat inedit - expoziția de pictură «gleTierra», semnată de artistul vizual Aurel Tar și care este găzdui...