luni, 6 martie 2017

Dezbaterea „Cum vinzi o fotografie de artă”, la Galeria Întâlnirilor

Miercuri, 8 martie 2017, ora 19, la Gallery (str. Leonida nr. 9-11, București) se va desfășura o nouă ediție a Galeriei Întâlnirilor, coordonată de Daniel Sur. Cu această ocazie va avea loc dezbaterea pe marginea temei „Cum vinzi o fotografie de artă”.  Invitat: Dan St. Andrei. Evenimentul are loc sub egida Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane.

Te-ai gândit vreodată că ai putea să faci bani din pasiunea pentru fotografie? Un fotograf cum își vinde marfa? Există o rețetă de succes în a vinde fotografii artistice? La toate aceste întrebări încercăm să găsim răspunsuri împreună cu invitatul nostru.

Dan St. Andrei este art director, fotograf și pictor, specializat în fotografie de artă și graphic design, locuiește, pentru moment, în București / România. După 20 de ani de creație publicitară, s-a dedicat integral activității artistice, ca fotograf și pictor, bazându-se pe o cultură vizuală extinsă și mijloace de expresie ce variază de la fotografie la artele digitale. Pune un accent special pe teme legate de portret, oniric și abstract. Întotdeauna încearcă să fie original și surprinzător în abordarea artistică.

Prin amestecul tuturor elementelor de creativitate, Dan St. Andrei găsește modalități noi și interesante de a comunica.(danandrei.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Căutați «gleTierra» lui Aurel Tar la ICR

Vă recomand un eveniment cu adevărat inedit - expoziția de pictură «gleTierra», semnată de artistul vizual Aurel Tar și care este găzdui...