luni, 9 ianuarie 2017

Chris Simion-Mercurian citește din 40 de zile, la Galeria Întâlnirilor

Miercuri, 11 ianuarie 2017, ora 19, la Gallery (str. Leonida nr. 9-11, București) se va desfășura o nouă ediție a Galeriei Întâlnirilor, coordonată de Daniel Sur. Cu această ocazie va avea loc o lectură și o prezentare multimedia a romanului 40 de zile de Chris Simion. Invitată: Chris Simion-Mercurian. Evenimentul are loc sub egida Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane.

Chris Simion ne propune 40 de zile, un roman-basm. Ne propune un joc al introspecției și al (re)găsirii de sine. Recomandat persoanelor aflate în derută existențială, cu alergie la minciună și cu tulburări de maturitate. Jocul începe cu o singură pistă: sufletul tău. În fiecare zi cobori în tine, în adânc. N-ai cum să te-ntorci, n-ai cum să te-oprești, ci doar să mergi înainte. Ultima zi este răscrucea, momentul deciziei: "încotro?". Cele 40 de zile de reflecție și sinceritate îți dau răspunsul și la final nu mai ai nicio șansă de ezitare... simți exact pe unde s-o iei.

În teatru… Chris Simion este cunoscută ca un regizor de avangardă. Este absolventă a două facultăți din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” – București (secția teatrologie, în 2000 și secția regie teatru în 2005). Spectacolele ei reprezintă provocări atât pentru actorii cu care lucrează, cât și pentru spectatorii care îi prizează poveștile. Printre spectacolele care au consacrat-o amintim Domnul Ibrahim și florile din Coran, Oscar și Tanti Roz, Maitreyi, Mecanica inimii, Dragostea durează 3 ani și altele.
Chris Simion are 9 cărți publicate, ultimele trei fiind best-seller: Ce ne spunem când nu ne vorbim (2010), În fiecare zi, Dumnezeu se roagă la mine (2016), 40 de zile (2015)

Din  2010 este membru al Uniunii Scriitorilor din România, iar din 2015 devine ambasadorul ”Chris Simion Theater & More”. A fost distinsă cu premiul ”Femeia anului 2015” – Ambasadorul artei românești peste hotare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Căutați «gleTierra» lui Aurel Tar la ICR

Vă recomand un eveniment cu adevărat inedit - expoziția de pictură «gleTierra», semnată de artistul vizual Aurel Tar și care este găzdui...