marți, 13 decembrie 2016

Vernisajul expoziției de pictură și grafică – Start Up #3, la Galeria Întâlnirilor

Joi, 15 decembrie 2016, ora 19, la Gallery (str. Leonida nr. 9-11, București) se va desfășura o nouă ediție a Galeriei Întâlnirilor, coordonată de Daniel Sur. Cu această ocazie va avea loc vernisajul expoziției de pictură și grafică a elevilor Atelierului de pictură- Start Up #3.
Evenimentul are loc sub egida Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane.
 
Expoziția poate fi vizitată în perioada 15 decembrie 2016 - 7 ianuarie 2017, la sediul Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane. Elevii Atelierului de pictură vor expune lucrări de grafică, pictură pe pânză și pictură pe sticlă realizate în urma participării la cursurile de arte și taberele de creație din perioada 2015 – 2016.
Elevi participanți: Ania Ionescu, Călin Vlad, Maria Stoicescu, Vanesa Găman, Alexia Roșu, Roberta Lambă, Briana Costan, Meilin Ling Iorganda, Sebi Marian, Patricia Proksch, Flavia Scărlătescu, Tudor Ivan, Maya Cristea.
În cadrul vernisajului, invitatul special Aaron Mirea va susține un minirecital la vioară. Coordonatorul Atelierului de pictură este Justinian Scărlătescu, artist vizual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Căutați «gleTierra» lui Aurel Tar la ICR

Vă recomand un eveniment cu adevărat inedit - expoziția de pictură «gleTierra», semnată de artistul vizual Aurel Tar și care este găzdui...