luni, 20 mai 2019

Un Doll-hall Dollcore în Săptămâna Internațională a Muzicii Noi


25 mai, ora 21, Teatrul Apollo 111
(în Palatul Universul, Str. Ion Brezoianu 23-25)

(în cadrul Săptămânii Internaționale a Muzicii Noi 2019)


DollCore Doll-Hall in Doll Moll - de Irinel Anghel



Declanșator de animare și dezanimare a corpurilor, vocilor, obiectelor și instrumentelor.

Genul: doll-hall

Stilul: dollcore

Tonalitatea: doll moll

cu

Irinel Anghel & Friends: A-C Leonte, Călin Torsan, Bogdan Frigioiu, Mircea Honceriu, Alexandru Bîrsan, Matei Gheorghe, Alex Bălă, Sabina Ulubeanu, Daniel Stancu, Reka Csapo Dup, Cristina Lilienfeld, Smaranda Găbudeanu, Valentina Iordache, Alexandra Dascălu, Alexandru Claudiu Maxim, Alina Tofan, Luiza Matilda Mitu, Robert Băjenaru.

Invitată: Păpușa Patricia

Nici călare nici pe jos nici om nici păpușă nici performer nici spectator nici predictibil nici impredictibil nici real nici imaginar. Și călare și pe jos și om și păpușă și performer și spectator și predictibil și impredictibil și real și imaginar. 
Cum se vor întâlni acolo, la Teatrul Apollo 111, pe 25 mai, în Dollcore Doll-hall in Doll Moll, Eminescu cu Isabella Rosellini, cu Mozart, cu majoretele electrice, cu David Lynch, cu Cleopatra, cu A-C Leonte, cu Kurt Schwitters, cu Rotheads, cu Spălătorul de creiere, cu Irinel, cu păpușa Patricia, cu Pinocchio, cu saxul turbat, cu umbra, cu umbrelele, cu acadelele, cu serviciul de protecție a datelor personale, cu păpușa care paște, cu Cenușăreasa și cu omul care își leapădă pielea? Ce pun la cale?   
Cine e performer, cine e spectator, care e păpușă, care e om? Limitele vor fi puse în discuție într-o halucinație artistică de o oră, după care întrebările vor persista: sunt utile lucrurile inutile? aveți oare CV-ul actualizat? vă place Boris Vian? aveți îndoieli existențiale? totul e OK în Rai? cum vă creșteți nivelul de serotonină? vă place catifeaua albastră? 

Sonorizare: Green Sound Team

Intrarea e liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Căutați «gleTierra» lui Aurel Tar la ICR

Vă recomand un eveniment cu adevărat inedit - expoziția de pictură «gleTierra», semnată de artistul vizual Aurel Tar și care este găzdui...