luni, 17 septembrie 2018

Concert pentru public de câini la Club Expirat

Duminică, 23 septembrie, ora 18:00. Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor - Str. Constantin Istrati 1. Intrare liberă pe bază de înscriere

Dog Day Afternoon

O experiență inedită pentru București, pentru România.
Irinel Anghel și partenerii săi Călin Torsan și Trupa Rotheads calcă pe urmele lui Laurie Anderson care în 2016 oferea un <Concert for dogs> în Times Square (New York).
Bucureștiul nu e New York și în plus, câinii sunt invitați într-o sală de concert, aceasta reprezentând, pare-se, o premieră absolută. Clubul Expirat este de lăudat pentru găzduirea acestui eveniment.
De ce public de câini? Irinel Anghel dă replica: "De ce nu? Câinii vor fi nu numai spectatori dar și partenerii noștri în acest concert, prin simpla prezență, prin toate mișcările și sunetele lor. Îmi place să creez situații, experiențe noi."

(O boare de) concert
pentru public canin

cu

Irinel Anghel - voce
Călin Torsan - saxofon, clarinet

și

Rotheads
Bogdan Frigioiu - chitară electrică
Mircea Honceriu - chitară electrică
Alexandru Bîrsan - chitară bas
Matei Gheorghe - tobe

invitat: Alexandru Claudiu Maxim - live video

Gazdă prietenoasă cu curaj și umor: Expirat.

(O boare de) concert. În mod neașteptat, intensitățile sunt mici. Deși trupa de death metal Rotheads și soliștii ar putea zgudui locul cu sonorități hardcore, alegem să ne dăm volumul la minim pentru a face loc eventualelor sunete / improvizații involuntare din public, care vor completa piesele.

Te invităm să îți aduci câinele la un concert, într-o după-amiază de duminică, la finalul lunii septembrie.
Înscrierea ca spectator e recomandabilă.
Accesul este gratuit. Trebuie doar să ne scrii un mesaj privat pentru a-ți face rezervare, comunicându-ne numele câinelui tau.
Contact: Irinel Anghel (la adresa irinel.anghel@gmail.com, pe pagina eventului sau în mesageria contului https://www.facebook.com/irinel.anghel)

Numărul maxim de spectatori: 50 de câini cu stăpânii lor

Persoanele care nu au câini dar își doresc să vadă / audă această experiență vor fi primite doar în limita spațiului disponibil. Mulțumim pentru înțelegere.

Conceptul: Irinel Anghel

FB Event: https://www.facebook.com/events/1039017012934200/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Căutați «gleTierra» lui Aurel Tar la ICR

Vă recomand un eveniment cu adevărat inedit - expoziția de pictură «gleTierra», semnată de artistul vizual Aurel Tar și care este găzdui...