marți, 29 mai 2018

Georgiana Dănilă și Daniela Elena Simulescu, la Galeria Întâlnirilor


Miercuri, 30 mai 2018, ora 19, la Bistro Matrioska (str. I. C. Visarion nr. 20, sector 1, București) va avea loc o nouă ediție a Galeriei Întâlnirilor, coordonată de Daniel Sur. Cu această ocazie va avea loc o seară de lectură de poezie și proză. Invitate: Georgiana Dănilă și Daniela Elena Simulescu. Evenimentul se derulează sub egida Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane.

Scrisul pare ieftin şi la îndemâna oricui. Există oameni care vor să scrie și o fac. Scriu și publică cărți. Unii dintre chiar renunță la confortul unui job și se dedică exclusiv scrisului și, implicit, unei vieți nesigure. De ce ai vrea să devii scriitor? Iată o întrebare la care vor încerca să răspundă invitatele Galeriei Întâlnirilor.

Georgiana Dănilă s-a născut în Ploiești, județul Prahova, în 1981. Participă la seri de poezie („slam performance” și „open mic”) unde își recită creațiile în fața unui public restrâns. Renunță la un job care îi asigură mijloacele financiare pentru a trăi decent și se dedică scrisului. În paralel face cursuri de teatru la Teatrul de Artă București și se înscrie voluntar la redacția revistei online Art Out pentru care scrie articole, ia interviuri și se implică în organizarea Galelor ArtOut 2016. Joacă pe scena Teatrului de Artă București în câteva piese de teatru și este invitată la câteva emisiuni televizate. Pentru a-și promova creațiile poetice folosește intens canalul youtube.


Daniela Elena Simulescu ( n.   10.05.1972, Ștefănești, Argeș) este broker în asigurări, conciliator Sal-fin și prozator. Este licențiată a Universității Pitești, Facultatea de Biologie, cu master în asigurări la ASE București. Este autoarea volumului de proza „Eu din Eiˮ apărut la editura Dexon, București, în anul 2018. Cartea este dedicată celor care caută adevărul în introspecție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Căutați «gleTierra» lui Aurel Tar la ICR

Vă recomand un eveniment cu adevărat inedit - expoziția de pictură «gleTierra», semnată de artistul vizual Aurel Tar și care este găzdui...